Functieomschrijving


Wil jij als uitstekende [key] accountmanager / projectadviseur het beter voor elkaar hebben, meer uit jezelf halen? Wil je samen met ons Straxs meer betekenen voor projectinrichtingen van de toekomst? Heb jij passie voor het organiseren en ontwerpen van ruimtes? Ben jij die gedreven professional die de lat altijd hoog heeft liggen voor je klanten, maar heel graag het gedoe eromheen en de interne administratie wil uitbesteden? Die alleen nog het leuke deel van het werk wil doen? Kom dan zeker met ons praten hoe wij dat voor je doen!


Franchisenemer Hans de Wilde: Ik ben elke dag blij met de stap die ik heb gemaakt naar zelfstandig ondernemerschap onder de vlag van Straxs. Ik geef mijn aandacht alleen nog aan dat wat ik het leukst vindt, waar ik onderscheidend in ben en wat mij energie geeft: de klantcontacten, opdrachten binnenhalen en het traject in hoofdlijnen begeleiden. De rest verzorgt het team. Wat een verademing. Qua inkomen ben ik er flink op vooruit gegaan, mijn agenda bepaal ik zelf: ik heb het dan ook erg goed naar mijn zin.Wij


Straxs Nederland organiseert en ontwerpt fijne ruimtes waarbij het efficiënte functioneren en dat van andere gebruikers centraal staat. Vormgeving en uitstraling staan bij ons centraal!


 Straxs Nederland, met vestigingen in Kampen en Groningen is een landelijk opererende topspeler op het gebied van inrichting & projectinrichting met een uitstekende naam in de markt. Wij werken naast de bekende merken ook met alle bekende design merken zoals Fritz Hansen, Montis, Vitra, Dauphin, Plank, Parri en Arper. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld KNVB, UMC Groningen, gemeenten,  ziekenhuisapotheken, ROC’s, basisscholen en diverse grote architectenbureaus.

 

Het ontwerpen van ruimtes en het daarbij behorende meubilair uitkiezen is een vak apart. Ons vak waar we erg goed in zijn volgens onze klanten. Het ontzorgen van hun organisatie staat daarbij voorop. Onze klanten zetten Straxs op verschillende fronten in. Of het nu één levering voor een bepaalde ruimte is of een concept & advies met ontwerp tot het totale traject management van een nieuw schoolgebouw, kantorencomplex of een nieuwe zorginstelling: wij regelen het! Niet voor niets dat onze klanten ons als cijfer een 9,1 geven. Daarvoor hebben we dan ook fors geïnvesteerd in automatisering (o.a. supersnelle offerte generator) en in de kwaliteit van ons personeel. Door de uitstekende werksfeer, werkomgeving en automatisering werkt bij ons alles altijd soepel, solide en snel. Daar gaat iedereen bij ons voor.Jij


-Hebt een ruime ervaring als projectadviseur of (key) accountmanager

-Wordt gezien als een betrouwbare kundige gesprekspartner

-Kunt op alle levels uitstekend communiceren

-Weet wat klanttevredenheid inhoudt en scoort hoog daarop bij je relaties

-Begrijpt snel wat de Customer Journey van de doelgroep van de klant is en hoe deze  

kan worden vergroot door de meerwaarde van wat er mogelijk is qua projectinrichting

-Wilt meer vrijheid, meer ondernemerschap, meer plezier in je werk, een hogere

klanttevredenheid en een beter inkomenWat bieden wij jou


-Een prima inkomen (verdubbeling huidige inkomen is realistisch mogelijk)

-Uitgekiend concept

-Een ondersteunend binnendienst topteam, waaronder interieurarchitectuur, inkoop,

marketing, backoffice, planning en servicediensten.

-Ondersteuning in het ondernemerschap, sparren met vakkundige collega

franchisenemers

-Een financieel zeer gezonde franchisegever

-Een eigen regio binnen NederlandWil jij als uitstekende [key] accountmanager / projectadviseur het beter voor elkaar hebben, meer uit jezelf halen? Wil je samen met ons Straxs meer betekenen voor projectinrichtingen van de toekomst? Mail dan jouw motivatie inclusief CV naar straxs@roelkiers.nl. Heb je nog vragen? Bel dan Roel Kiers tussen 09:00 en 21:00 uur op 06-53335844.


Alle reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld.


Gesprekken kunnen plaatsvinden in de avonduren in Zwolle, bij u thuis of in een externe locatie.
Wil jij het beter voor elkaar?

Hans de Wilde, franchisenemer Overijssel


Foto: project KNVB