Straxs

 

inrichtingen met oog op de toekomst

Blog Straxs

 
Blog Summary Widget

U krijgt de ruimte

De ruimte om prettig te werken, de ruimte om te leren en de ruimte om te groeien, dat is wat u krijgt. Straxs Nederland organiseert en ontwerpt ruimtes waarbij uw efficiënte functioneren en dat van andere gebruikers centraal staat. Onze inrichtingen hebben een onderscheidende en concurrerende uitstraling naar u en uw klanten.

Van levering en ontwerp tot trajectmanagement

Het ontwerpen van ruimtes en het daarbij behorende meubilair uitkiezen is een vak apart. Ons vak. Het ontzorgen van uw organisatie staat daarbij voorop en daarom kunt u Straxs op verschillende fronten inzetten. Van één levering voor een bepaalde ruimte en een concept en advies met ontwerp tot het totale trajectmanagement van een nieuw schoolgebouw, kantorencomplex of een nieuwe zorginstelling. Waar u ook voor kiest, we nemen u werk uit handen, zonder úw werk af te nemen.

Van concept tot resultaat

U wilt een vernieuwend interieurconcept, maar waar moet u beginnen? Bij een interieurarchitect of bij een projectinrichter, bij een bouwbedrijf of toch binnen uw eigen organisatie? Begin dan bij Straxs, want wij combineren al deze beginpunten in één startpunt. Wij zijn uw adviseur, vormgever, binnenhuisarchitect en meubelleverancier ineen. Bovendien denken wij ook in economisch opzicht en over de langere termijn met u mee.


Onderwijs als onze specialiteit

In een hectische schoolomgeving met grote klassen, wisselende uren en vaste klassenopstellingen is een juiste indeling in een positief prikkelende omgeving erg belangrijk. Bewezen is dat prestaties verbeteren in een fijne omgeving en daarom vinden wij het van groot belang om te investeren in medewerkers en leerlingen. Van nieuwe aula, leerplein en personeelsruimte tot een geheel nieuwe inrichting na verbouw of renovatie van een schoolgebouw. Het zorgt aan de ene kant voor structuur en creëert aan de andere kant de ruimte om te groeien.

Kantoor, zorg en retail

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de prestaties van haar mensen. Door een prettige werksfeer en een fijne omgeving ontstaat een hoger rendement. Wij durven daarom te zeggen dat Straxs u direct financieel voordeel oplevert. Naast nieuwe klanten, een hogere productiviteit en een besparing op schoonmaakkosten, zal in een goede werksfeer ook het arbeidsverzuim dalen. Een goed resultaat staat of valt echter met een goede communicatie en een fijne samenwerking; daarom werkt Straxs niet vóór u, maar mét u!

Contact

Staat u ook open voor inrichtingen voor de toekomst?

Wilt u de zintuigen prikkelen?


Neem dan contact op met Straxs Nederland

tel: 038-3379445

mail: hallo@straxs.nl


U bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons bedrijf in Dalfsen en op onze ontwerpstudio in Groningen.
@straxsnederlandStraxs Nederland BVStraxs NederlandStraxs Nederland B.V.@straxsNL

bezoekadres Dalfsen

Kerkstraat 15a

7722 LR  Dalfsen


tel       (038) 33 79 445

web    www.straxs.nl

mail    hallo@straxs.nl


Blog Straxs

bezoekadres Groningen

Boterdiep 63

Groningen


Duurzaamheid
Verantwoord ondernemen begint bij jezelf. Bij Straxs vinden wij het belangrijk dat de herkomst en wijze van productie bekend is en dat deze voldoet aan de  maatschappelijke normen en waarden. Onze ketenverantwoordelijkheid past bij onze visie over ondermeer duurzaamheid, Social Fairness, recycling e.d.
Home_files/Straxs%20MVO%20%26%20Milieubeleid.pdfHome_files/Straxs%20MVO%20%26%20Milieubeleid.pdfHome_files/Straxs%20Social%20Fairness.pdfhttps://nl-nl.facebook.com/StraxsNederland/shapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2