Ruud Arts

Even voorstellen: Ruud Arts

Wij stellen graag Ruud Arts voor als managing director van België en franchisenemer van de regio Utrecht. Hij heeft zijn liefde voor design en inrichting de afgelopen jaren niet onder stoelen of banken geschoven. Enerzijds in zijn verleden als projectinrichter en anderzijds bij de inrichtingen in zijn eigen kantoor.

Wij zijn de partner die bedrijven en onderwijs laten mee ademen met de nieuwe realiteit. Nu veel werknemers blijven thuiswerken, denken we graag mee aan de inzet van ruimte waarbij scholen en kantoren minder of anders in te delen vloeroppervlak af kunnen. Een kantoor of school die tegelijkertijd pandemieproof is. Dat kan door een inrichting die in meerdere opstellingen kan worden toegepast. Het vergt voor de traditionele leerruimten en kantoren een organische basisopstelling met maatwerk. Maatwerk dat wij graag leveren. 

Een inspirerende plek waar ideeën ontstaan die vooruitgang creëren. Een multi-inzetbare plek waar je gebruikmaakt van een flex of een vaste leer- of werkplek.