straxs - blog belgië.jpg

Nieuwe vestiging België

Na jarenlange ervaring als projectinrichter met verschillende vestigingen in Nederland, zijn we nu ook gevestigd in België. Zo voorzien wij de Belgische markt vanuit onze vestiging te Wommelgem, Antwerpen.

 

Bent u op zoek naar een inrichtingspartner voor uw inrichting? Dan bent u bij Straxs aan het goede adres. Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en vertalen uw wensen naar een interieurvisie.

Tevens begeleiden wij u bij het opzetten en voltooien van het traject zodat u veel tijd bespaart. Met ons professionele team van interieurarchitecten, onze specialisten en servicedienst kunnen wij uw organisatievisie vertalen naar een passende en ondersteunende inrichting. Wij verzorgen de projectinrichting voor bedrijven, onderwijs, zorg, sport en horeca.

 

Wij zijn de partner die bedrijven laten mee ademen met de nieuwe realiteit. Nu veel werknemers blijven thuiswerken, denken we graag mee aan de inzet van ruimte waarbij bedrijven met minder of anders in te delen vloeroppervlak af kunnen. Een kantoor of school die tegelijkertijd pandemieproof is. Dat kan door een inrichting die in meerdere opstellingen kan worden toegepast. Het vergt voor de traditionele leerruimten en kantoren een organische basisopstelling met maatwerk. Maatwerk dat wij graag leveren. Onderstaand enkele voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten.

 

Een inspirerende plek waar ideeën ontstaan die vooruitgang creëren. Een multi-inzetbare plek waar je gebruikmaakt van een flex- of vaste leer- of werkplek”

 

  1. Gratis advies en ontwerp;

  2. Persoonlijke contactpersoon;

  3. Interieurbouw op maat;

  4. Creatieve concepten;

  5. Rekening houdend met ieder budget.

 

 

Ruud Arts, Managing Director

Straxs_Icoontjes_Naam_Ruud_01-10.jpg

Ruud Arts

Managing director Straxs België

"De klant is de maat der dingen"