Projectinrichting

PROJECTINRICHTING

Is uw restaurant, kantoor of sportvereniging toe aan een nieuwe inrichting? Inrichtingspartner Straxs is gespecialiseerd in projectinrichting! Wij begeleiden u bij het opzetten en voltooien van het verandertraject, zodat u veel tijd bespaart. Door ons professionele team van specialisten vertalen wij uw wensen naar een interieurvisie. Wij kunnen uw project optimaal invullen en begeleiden u naar een succesvol resultaat van uw interieurproject! Graag vertellen we u meer over wat u kunt verwachten wanneer u ons inschakelt voor uw projectinrichting.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?

Wij helpen u graag verder.

Soorten projectinrichting

U kunt bij ons voor allerlei soorten projecten terecht! Van restaurant tot ziekenhuis, van projectinrichting kantoor tot sportkantines. U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzinnen wel een verrassende, passende, aantrekkelijke en originele invulling van uw wens. Net even anders, dat maakt ons een onderscheidende partner. Neem eens een kijkje tussen eerder uitgevoerde projecten en krijg een impressie van onze manier van inrichten tijdens een projectinrichting!

Horeca projectinrichting

De inrichting van uw horecagelegenheid is een grote, tijdrovende klus. U wilt uiteraard de juiste sfeer overbrengen naar uw gasten. Aan de hand van uw visie en uw wensen zullen onze interieurarchitecten aan de slag gaan. Wij kijken hierbij niet alleen naar het meubilair wat bij de ruimte past, maar ook naar de verlichting, kleur en akoestiek.

Duurzame projectinrichting

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Ook bij Straxs dragen wij bij aan een beter milieu. Onze specialisten nemen duurzaamheid te allen tijde mee in de projectinrichting.

Projectmeubels

Het meubilair wat wij uitkiezen voor de inrichting van uw project hangt uiteraard af van het type project en uw wensen. Onze interieurarchitecten adviseren u welke projectmeubels het beste passen bij de ruimte en bij de sfeer die u wilt overbrengen. Door ons brede assortiment kunnen we echt kijken wat er het beste aansluit op uw wensen en diverse prijsconcurrentie opties naast elkaar zetten!

Over Straxs BV

Naast projectinrichting staan wij ook voor u klaar omtrent advies, ontwerpen, trajectmanagement, en leveren en installeren. Wij kunnen u volledig ontzorgen zonder dat u de zeggenschap over uw project verliest. Uiteraard is uw budget daarbij van belang. Tot slot spelen we in op toekomstverwachtingen zodat u helemaal up-to-date bent.

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting? Neem contact op! 

Wilt u ook een veilige en vertrouwde omgeving creëren voor uw leerlingen door middel van schoolinrichting? Neem contact met ons op om een afspraak te maken! Onze interieurarchitecten staan voor u klaar om uw school om te toveren tot een motiverende en inspirerende plek voor uw leerlingen. 

Bent u geïnteresseerd in onze projectinrichting?

Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen projectinrichting

Wat is projectinrichting?


Projectinrichting is het alomvattende begrip voor het professioneel inrichten van een ruimte
in een zakelijke omgeving. Projectinrichting bij Straxs omvat alle soorten projecten. Van
restaurant tot ziekenhuis, van kantoor tot sportkantines.
Wat doet een projectinrichter?


Een projectinrichter is de expert of het bedrijf die verantwoordelijk is voor de inrichting van de
ruimte. Over het algemeen zijn dit ervaren en deskundige mensen die vakbekwaam te werk
gaan met als doel een waarde toevoegen aan het gebouw. Denk hierbij aan duurzaamheid.
Niet alleen het ontwerpen en daadwerkelijk inrichten valt hieronder, maar ook het managen
van het volledige traject hoort bij de taken van een projectinrichter. Wij ontzorgen u dan ook
volledig van A tot Z tijdens uw projectinrichting.
Wat zijn de kosten van projectinrichting?


De kosten van projectinrichting zijn afhankelijk van de grootte van het project en uw wensen.
Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om samen
uw mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw project in kaart te brengen.