Zorginrichting

ZORGINRICHTING

Het inrichten van een zorginstelling is een grote uitdaging. Er zijn veel verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Bovendien gaat het vaak om veel ruimtes en soms grote oppervlaktes. Gelukkig staat inrichtingspartner Straxs voor u klaar om u te ontzorgen in de volledige zorginrichting! Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw zorginstelling. Onze onderscheidende inrichting leidt tot een hoger rendement. Graag vertellen we u meer over wat onze interieurarchitecten voor u kunnen betekenen met zorginrichting!

Bent u geïnteresseerd in onze zorginrichting?

Wij helpen u graag verder.

Inrichting zorginstelling

Afhankelijk van het type zorginstelling zijn er veel verschillende ruimtes waar rekening mee gehouden moet worden. Denk hierbij niet alleen aan de behandelkamers en wachtkamers, maar in bijvoorbeeld een ziekenhuis heeft u ook te maken met een restaurant en overige openbare ruimtes. Echter hebben alle zorginstellingen één ding gemeen; patiënten en werknemers moeten zich op hun gemak voelen. Dit houden onze specialisten dan ook te allen tijde in het achterhoofd tijdens de inrichting van uw zorginstelling. 

Projectmeubelen zorg

Naast de kleuren, verlichting en akoestiek van een ruimte, kijken onze interieurarchitecten ook welke projectmeubelen het beste in uw zorginstelling passen. Dit bepalen zij aan de hand van uw wensen, de huidige trends, en de doelgroep. Er moet namelijk een huiselijke sfeer gecreëerd worden, zodat de patiënten, werknemers en de bezoekers zich thuis voelen. Wij creëren dit door de juiste zorg meubels te gebruiken. 

Interieur zorginstelling 

Door de juiste keuze te maken in licht, geluid, kleur en zorg meubels, zorgen onze interieurspecialisten voor een passend interieur van uw zorginstelling. Daarnaast staat duurzaamheid centraal tijdens onze zorginrichting. Het speelt een steeds grotere rol in de moderne, maar ook in de toekomstige samenleving. Daarom zien wij duurzaamheid als een belangrijk onderdeel in zowel onze producten als onze bedrijfsprocessen. 

Wachtkamer inrichting

De wachtkamer is vaak de eerste ruimte waar bezoekers van uw zorginstelling zullen komen. De wachtkamer inrichting bepaalt dan ook de sfeer die overgebracht wordt aan uw bezoekers! Het is daarom belangrijk om hier goed over na te denken. Onze interieurarchitecten kunnen u hierin adviseren. 

Inrichting wachtkamer 

De inrichting van de wachtkamer moet ten eerste comfortabele zitplaatsen bevatten. Daarnaast kan het zijn dat bezoekers lang moeten wachten. Entertainment als tijdschriften en speelgoed voor kinderen is dan ook goed op z’n plek. Naast de wachtkamer meubels komen er dus ook veel andere aspecten bij kijken om de bezoekers zoveel mogelijk op hun gemak te stellen. 

Inrichting spreekkamer huisarts 

Ook de inrichting van de spreekkamer van de huisarts moet de patiënten op hun gemak stellen en veilig laten voelen. Daarnaast is het van groot belang dat de huisarts in privé kan spreken met zijn patiënten. Naast een functionele en veilig inrichting, is privacy dan ook een groot punt bij de inrichting. Tot slot moet er rekening gehouden worden met toegankelijkheid. Ouderen en mindervaliden moeten ook gemakkelijk de spreekkamer kunnen bereiken en zich vrijelijk kunnen bewegen. 

Bent u geïnteresseerd in onze zorginrichting? Neem contact op! 

Wilt u uw zorginstelling laten inrichten door onze specialisten? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden voor uw zorginrichting te bespreken! Bekijk ook eens onze afgeronde projecten om een impressie te krijgen van onze onderscheidende manier van inrichten. 

Bent u geïnteresseerd in onze zorginrichting?

Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen zorginrichting

Wat is zorginrichting?


Zorginrichting is het fysiek inrichten van alle ruimtes in een zorgcomplex. Denk hierbij niet alleen aan een ziekenhuis of medisch centrum, maar ook aan een dokterspraktijk en een verpleeghuis.
Wat valt er onder zorginrichting van Straxs?


Straxs kan u ontzorgen in de volledige zorginrichting! Wij informeren, begeleiden, ontzorgen, verrassen en bieden u waar u op rekent tijdens de inrichting van uw zorginstelling. Onze interieurarchitecten kijken hier niet alleen naar de kleuren, verlichting en akoestiek van een ruimte, maar ook welke projectmeubelen en overige aspecten er het beste in de instelling passen.
Wat zijn de kosten van zorginrichting?


De kosten van zorginrichting zijn afhankelijk van de grootte van het zorgcomplex en uw wensen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! Wij kijken ernaar uit om samen uw mogelijkheden te bespreken en de kosten voor uw project in kaart te brengen.